KÄÄNTÄMINEN - InSight

InSight
Communications
Title
Sisältöön


Kansainvälisessä viestinnässä mikään ei korvaa ammattitaidolla tehtyjä käännöksiä. InSight Communications on luotettava käännöspalvelujen tarjoaja, joka on erikoistunut markkinointitekstien, sopimusten, käyttöohjeiden, lehtiartikkeleiden ja erilaisten lomakkeiden kääntämiseen englannista suomeen ja suomesta englantiin. Myös talous, matkailu ja kulttuuri ovat vahvasti ydinosaamisalueella. Laajan kumppaniverkostonsa ansiosta se pystyy tarjoamaan käännöspalveluita myös muissa kielipareissa.
 
InSightin toiminnasta vastaa FM Mirja Kytökari, jolla on yli 20 vuoden kokemus käännös- ja viestintäalalta. Hän on Suomen kääntäjien ja tulkkien liiton sekä Kieliasiantuntijat ry:n jäsen. Mirja kääntää englannista suomeen ja suomesta englantiin, tekee kielentarkistusta, stilisoi tekstejä sekä tarjoaa sisällöntuotanto- ja kuvailutulkkauspalveluita.

InSightin asiakaskunta koostuu PK-yrityksistä, kustantamoista, järjestöistä, yksityishenkilöistä ja käännöstoimistoista, joille laatu, mutkaton yhteydenpito ja toimitusvarmuus ovat tärkeitä.

Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!
Takaisin sisältöön